29.04.2020
«Как реорганизовали специалисты Мобильной бригады работу с бенефициарами во время пандемии?»
30.01.2020
Не смотри на мою невозможность как на проблему
20.09.2019
Семинар: Методы ухода за тяжело больными людьми с ограниченными возможностями и пожилого возраста

Адрес: ул. Карла-Маркса, 79,
Тараклийский  район, г. Тараклия,
MD-7401, Республика Молдова.

Телефон: +373 (294) 23060
Email: aoprima@mail.ru scopencojt@mail.ru

 

Председатель организации
Скопенко Жеоржетта Ивановна 


Главная  »  Объявления
Объявления

Acest eveniment este realizat de AO ”PRIMA” cu suportul Fundației Est-Europene în parteneriat cu Centrul “Parteneriat pentru Dezvoltare”, din resursele acordate de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Suedia.

CONCURS

pentru selectarea locației

 Asociația Obștească PRIMA anunță concurs pentru selectarea locației cu scopul desfășurării Școlii de Vară  de informare și instruire a  20  persoane din grupurile vulnerabile cu tematica ”Comunicarea eficientă și acțiuni de advocacy către factorii de decizie  APL”.

Cadrul general.  Asociația Obștească PRIMA  din or.  Taraclia realizează proiectul  ”Advocacy pentru o  societate incluzivă la nivel local” cu suportul Fundației Est-Europene în parteneriat cu Centrul “Parteneriat pentru Dezvoltare”, din resursele acordate de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Suedia.

În cadrul acestui proiect Asociația Obștească ”PRIMA”  planifică  participarea persoanelor din grupurile vulnerabile, din raionul Taraclia,  în procesul decizional,  pentru   identificarea și soluționarea problemelor din domeniul prestării  serviciilor sociale  spre  îmbunătățirea lor.    De asemenea se planifică organizarea unei Școli de Vară pentru informarea și instruirea a  20  persoane din grupurile vulnerabile cu tematica ”Comunicarea eficientă și acțiuni de advocacy către factorii de decizie  APL”

Scopul concursului Scopul acestui concurs este de a identifica, iar ulterior de a contracta o companie care va oferi servicii de cazare, alimentare și sală de instruire pentru buna desfășurare a Școlii de Vară, care va avea loc în perioada 12 - 16 august, 2019.

Sarcina tehnică Compania selectată va trebui să ofere următoarele servicii conform tabelului (rugăm să folosiți acest tabel pentru propunerea financiară):

 

Denumirea

Număr unități

Număr participanți

Preț pe unitate

Preț

total

Cazare cu mic dejun inclus

4 nopți

20

 

 

 

Alimentație

Prînz

5

20

 

 

Cină

4

20

 

 

Pauză de cafea

10

20

 

 

Sală de conferințe (flipchart, proiector cu ecran și apă pentru participanți) și spații amenajate pentru desfășurarea activităților de grup în aer liber (ex. foișor)

4

20

 

 

 

 

Aranjamente instituționale Compania selectată va activa în strânsă colaborare cu o persoană delegată din partea AO PRIMA pentru coordonarea aspectelor organizatorice și aprobarea tuturor aranjamentelor logistice.

Criterii de selecție.  Amplasarea locației  -  or. Vadul lui Vodă;

·  spațiu suficient pentru organizarea activităților în aer liber pentru 20 de participanți

· disponibilitatea unor spații semi-închise/închise în cazul în care condițiile climaterice nu vor permite realizarea activităților în aer liber

·  oferta de preț cu cota TVA 0%   (unde se va ține cont de raportul preț / calitate)

·  experiență în furnizarea acestui tip de servicii

 Pentru ca ofertele să fie examinate acestea vor include în mod obligatoriu următoarele:

·   scurta descriere a companiei;

·  oferta financiară care va include prețul per unitate și total (cu cota TVA %) (conform tabelului de mai sus) și meniul  detaliat

·   foto încăperilor

Termenul limită de depunere a ofertelor este: 31 mai, 2019, ora 23:59.

Ofertele se vor transmite la adresa: AO PRIMA,  str. Ștefan cel Mare 36, oficiul 2 , o. Taraclia, Moldova sau la e-mail: aoprima@mail.ru  cu subiectul– „Concurs locație - Școală de Vară”.

Pentru întrebări vă rugăm să ne contactați la următorul număr de tel: 079011886, sau pe e-mail la aoprima@mail.ru.

Persoana de contact   Scopenco Jeorjeta.

 


Посещений: 2677


Главная  »  Объявления

Содействует формированию экологического мировоззрения, практического экологического воспитания и бережного отношения к природе;


Содействует созданию и совершенствованию системы медико-социального обеспечения, медико-социальной и психологической реабилитации для семьи и детей.


Оказание помощи в решение проблем Центру Реабилитации и социальной защиты детей группы риска «Пламъче».


Содействует формированию здорового образа жизни, укрепления духовного, нравственного и физического здоровья семьи и детей, - как национального приоритета;

Организация готова сотрудничать с благотворительными организациями и приглашает спонсоров. Наши координаты указаны на сайте.

© 2023 Общественная Ассоциация "PRIMA"   |   Site elaborat de WebDesign.MD
Вверх